Ceca javno progovorila o Arkanovoj deci: “Svi su oni…” – Konačno otkriveno u kakvom su odnosu

|

Željko Ražnatović Arkan sa pet žena dobio je devetoro dece. U braku sa prvom suprugom, Natalijom, dobio je blizance Vojina i Nikolu i ćerke Milenu i Mašu. Troje dece dobio je u vanbračnim vezama, Mihajla, Sofiju i Anđelu, dok je u braku sa Svetlanom Cecom Ražnatović dobio najmlađe, sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Iako se pričalo da deca Željka Ražnatovića Arkana sa Cecom nisu u najboljim odnosima, pevačica se ovim povodom nikad nije oglašavala, pre svega poštujući njihovu intimu, jer sedmoro od njegovo devetoro dece, nisu deo javnog sveta.

Gostujući u emisiji Goce Tržan, Ceca je prvi put progovorila o deci svog pokojnog supruga:

“I sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sva njegova deca su zbrinuta Bogu hvala, sva deca su dobra deca. Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudi. Kao što se vidi iz priloženog”, započela je Ceca pa dodala:

“Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka”, rekla je Ceca.

Deca koju je Željko dobio sa Natalijom danas žive i rade u Americi, Sofija je u Briselu, Mihajlo u Švedskoj, dok Anđela, baš kao Veljko živi u Beogradu, a Anastasija sa suprugom trenutno boravi u Španiji.

Izvor: story.rs