Careva majka neće da čuje za Dalilu: Ljuta na sina i razočarana njegovim učešćem u rijalitiju – Oglasio se i Filip

|

Veza Filipa Cara i Dalile Dragojević od prvog dana je turbulentna, a nevolje u njihovom odnosu ne prestaju ni posle rijalitija jer njihove porodice ne odobravaju ovu vezu. Filipova majka Milica Car ne želi ni da čuje za Dalilu.

Posle “Zadruge 4” bila je razočarana ponašanjem svog sina, ali se nadala se da će se u ovoj sezoni biti bolje. Međutim, nakon svega što je Filip uradio, a najviše zbog veze s Dalilom, Milica je ovoga puta jako ljuta na njega i rekla mu je da Dalila kao snajka ne dolazi u obzir i da ne želi da je vidi jer je sigurna da ta veza nema perspektivu.

“Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog celokupnog učešća u rijalitiju”, izjavio je Car u uživo uključenju za Pink.

Čini se kao da su prognoze Filipove majke tačne jer se ovaj rijaliti par nije proveo u miru niti jedan dan. Oni su ušli u sukob kada je Dalila davala intervju. Ona je tada krajičkom oka videla da Filipu prilaze devojke da se slikaju s njim i odmah napravila scenu, koja je prerasla u raspravu.

Izvor: pink.rs