Bruka i sramota – Miljana Kulić imala nastup u klubu: “Teško slušati, gledati i razumeti” (FOTO)

|

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, uprkos svojoj nedavnoj diskvalifikaciji, pokušava da se još jednom oproba kao pevačica, iako očigledno nema talenta za muziku. Ipak, ona je organizovala nastup u jednom zagrebačkom klubu.

Njeno ponašanje na sceni bilo je provokativno i vulgarno. Pojavila se u prekratkoj haljini koju je u jednom momentu čak i podigla, verovatno u nameri da privuče pažnju publike, ali je izazvala sasvim suprotan efekat.

Ljudi koji su došli na njen nastup su izražavali svoje zaprepašćenje i nelagodu zbog njenog ponašanja na sceni, kao i glasovnih sposobnosti. Komentari poput “kakav je ovo blam”, “njenoj karijeri je već na prvom nastupu kraj”, “uši me bole” i “teško je razumeti, slušati i gledati” su se širili među publikom. Očigledno je da je njen pokušaj da se okuša kao pevačica izazvao negativne reakcije i da je daleko od postizanja uspeha na estradi.

Inače, Miljana Kulić je oduvek bila kontroverzna ličnost, poznata po svojim skandalima, neumerenim ponašanjem u rijalitiju i naglim promenama raspoloženja. Njena odluka da postane pevačica, uprkos nedostatku talenta i muzičke veštine, samo je dodatno produbila skeptičnost javnosti i stavila je u centar kritika.

Izvor: blic.rs