Bratislav Gašić novi Ministar Unutrašnjih poslova: Bio je zadužen za vojsku, stekao zavidne rezultate i u BIA, a sada će mu biti poverena policija

|

Bratislav Gašić, kako je odlučio GO SNS, biće novi ministar unutrašnjih poslova! Dosadašnji direktor Bezbednosno informativne agencije u kojoj je, kako stručnjaci kažu, napravio veoma dobre rezultate, biće zadužen za policiju u narednom mandatu.

Srpska policija biće u sigurnin rukama u narednom periodu, jer upravo imenovanje Gašića, tvrde upućeni, osiguraće da se najvažnije ministarstvo u zemlji rukovodi isključivo zakonom i radi u korist građana Srbije.

Bratislav Gašić je ranije vodio i Ministarstvo odbrane, a naročito je zapažena njegova uloga tokom poplava koje su 2015. godine zadesile našu zemlju. Ovo iskustvo u rukovođenju velikim sistemom upravo ga i preporučuje za funkciju u MUP.

Gašić je na čelu BIA, po mišljenju mnogih, dosta pobošljao rad i osavremenio je tu agenciju. On će naslediti Aleksandra Vulina, na mestu ministra unutrašnjih poslova.

Podsetimo, on se nalazi na mestu direktora BIA od 2017. godine, a prethodno je obavljao funkciju ministra odbrane u vladi Aleksandra Vučića. Ostavku na ministarsku funkciju podneo je nakon komentara upućenog dopisnici televizije B92.

Izvor: kurir.rs