Bolest nije zaobišla ni Milicu Milšu: “Lekari su mi rekli da ne znaju hoću li ponovo hodati”

|

Glumica Milica Milša (54) osvojila je publiku iskrenim osmehom i pre serije “Igra sudbine”, u kojoj više ne glumi. Zadržala je osmeh i kada se pre deset godina na javnim događajima pojavljivala hodajući pomoću štaka, iako
je imala bolove u kolenima.

Dugo se borila sa zdravstvenim problemom, a onda je došlo do sudbinskog susreta. S poznatim beogradskim stručnjakom, specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije, doktorom Milanom Mileusnićem, upoznala se preko kolege Andrije Miloševića, a doktor je, za samo nekoliko meseci, uspeo da Milši obezbedi svakodnevicu bez bolova. Njen život je tada obogaćen novim prijateljstvom koje je ubrzo preraslo u porodično zbližavanje i kumstvo.

“Moji problemi su vrlo rano počeli, s 25 godina. Tada sam osetila prve tegobe i išla sam na razne terapije, što mi je tada pomoglo i saniralo problem. Onda su se bolovi javili s mojih 30 godina, pa sam ponovo sredila terapijama kolena. Potom, u 42. godini, bilo mi je baš loše, zbog čega sam išla na lečenje, koje je bilo bezuspešno, iako sam na terapije išla četiri meseca. Posle toga sam upoznala doktora Milana Mileusnića i sve se promenilo”, započinje glumica.

“Doktoru sam objasnila moj problem i rekao mi je da odmah sutra dođem u njegovu kliniku. Par meseci posle toga trčala sam na Keju. Deset godina nisam imala problema”, kaže Milica, koja je neizmerno zahvalna doktoru i u isto vreme neizmerno tužna što nas je takav stručnjak i čovek napustio.

“Bio mi je kao stariji brat, iako je bio dve godine mlađi od mene. Osećala sam se kao da imam starijeg brata koji me štiti – uvek tu za mene. Bez njega je težak život, kad pomislim da više nema takve ljudine, odmah počnem da plačem”, priznala je Milica Milša.

Izvor: story.rs