“Bolesni su kompletno, ćerku im treba oduzeti”: Roditelji dece ubijene u Ribnikaru zgroženi ponašanjem Kecmanovića

|

Na suđenju za masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” danas roditelji žrtava postavljaju pitanja Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka ubice. Na današnjem ročištu Kostin otac ponovo je pokušao da se predstavi kao žrtva.

Nakon što mu je majka jedne devojčice koja je ubijena u pucnjavi postavila pitanje, odgovorio je: “Rekao sam tužiocu Nenadu Stefanoviću da spali moju porodicu, ženu, decu, majku”.

Vladimir Kecmanović je danas završio sa izlaganjem i odgovaranjem na pitanja, nakon čega je usledila pauza. Očekuje se da će Miljana Kecmanović sada odgovarati na pitanja i iznositi odbranu.

Međutim, u pauzi, se moglo čuti da su roditelji ubijene dece vidno uznemireni i zgroženi ponašanjem Vladimira i Miljane.

“Bolesni su kompletno. Ćerku im hitno treba oduzeti”, komentarisali su međusobno roditelji ubijene dece.

Majka dečaka ubice došla je u pratnji advokata na današnje suđenjne. Posle nje stigli su i roditelji žrtava, koji će danas nastaviti da postavljaju pitanja njenom suprugu Vladimiru.

I na jučerašnjem ročištu roditelji ubijene dece postavljali su pitanja ocu dečaka ubice Vladimiru Kecmanoviću. Na jednom od prethodnih ročišta odbrana Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice iz OŠ “Vladislav Ribnikar”, pokušavala je da svali krivicu za to što je dečak ubica kobnog 3. maja došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake i čuvara škole na vlasnika streljane Ratka Ivanovića.

Kecmanovića su “izbacila iz takta” i pojedina pitanja, koja su se ticala, između ostalog, načina obuke dečaka ubice da puca iz pištolja, ali i toga kako je došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake.

Izvor: republika.rs