Bogdanović otkrio šta im je Boriša poslao pre meča: Selektor se sa suzama u očima obratio Simaniću i gestom rasplakao Srbiju

|

Bogdan Bogdanović odigrao je sjajan meč danas i predvodio Orlove do velike pobede koja ih je plasirala u polufinale Mundobasketa.

“Svi smo odigrali ono što je trebalo da odigramo! Igrali smo jedni za druge i verovali smo! Znali smo da meč traje 40 minuta i da nije bitno kako su oni počeli… Idemo dalje! Sada smo u polufinalu, da se slegnu emocije i razmišljamo dalje”, započeo je Bogdan.

Saigrači kažu da si pravi kapiten i da im je zadovoljstvo što ih ti predvodiš:

“Drago mi je da sam njihov kapiten. Svi zajedno smo tu, družimo se… Ne osećam se uopšte kao neki kapiten, svi smo mi tu zajedno”, rekao je Bogdanović kroz osmeh.

Bogdan je otkrio i da su se pre meča igrači čuli sa Borišom:

“Boriša je uradio nešto što nam je sve oduševilo! Čim se probudio poslao nam je poruku u grupu “momci, samo jako, da pobedimo danas”, dodao je da je dobro i da se ne brinemo za njega. Nismo spavali prethodnih nekoliko dana… Ovo je za njega, ne samo ovo, nego ceo turnir”, poručio je kapiten Srbije za Sport klub.

Nakon utakmice, utiske je sumirao selektor Orlova Svetislav Pešić:

“Mi smo odigrali izvanrednu odbranu, to je bilo ključno”, kratko je prokomentarisao selektor Svetislav Pešić, pa se obratio Boriši Simaniću:

“Drži se Boriša”, rekao je Pešić i sa suzama u očima poslao mu poljubac i zagrljaj.

Podsetimo, srpskom košarkašu Boriši Simaniću odstranjen je bubreg posle udarca koji je zadobio na meču protiv Južnog Sudana. Simanić je u finišu meča 3. kola prve faze dobio udarac laktom u predelu bubrega od strane Nunija Omota, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Izvor: kurir.rs