Boban Rajović o Grandu i Saši Popoviću: Proradila je sujeta, drago mi je što sam postigao uspeh bez njih

|

Pevaču Bobanu Rajoviću pošlo je za rukom da izgradi uspešnu karijeru i postane popularan bez podrške velike izdavačke kuće.

Iako na početku njegove karijere Grand produkcija nije verovala u njegov talenat, Rajović priznaje da ga je to samo  motivisalo da sam izgradi svoje ime.

Da li je tačno da si bio u sukobu sa Grand produkcijom i sa Sašom Popovićem?

– Moja karijera je počela 2000. godine, a tada nisam bio deo Granda, niti bilo koje druge velike produkcijske kuće. Moram da priznam da mi je bilo teško da prelomim i da pobedim sebe i da, nakon mnogo godina, dođem u Grand jer znam da sam se izborio za svoje mesto na estradi bez ičije podrške. Između Granda i mene nije postojao nikakav sukob i drago mi je što sam sam napravio veliki uspeh.

U kakvim si odnosima sa Sašom Popovićem?

– U odličnim smo odnosima, ne družimo se privatno, ali kad god se vidimo pozdravimo se. Smatram da je on najveći muzički mag koji je dokazao da je u ovom poslu mnogo jak.

Da li si ga pitao nekada zašto te nema u njegovoj produkciji?

– Da ste me ovo pitali pre 20 godina, rekao bih vam da oni ne veruju u mene, u moju energiju i pesme. Verovatno je proradila neka sujeta kod mene, možda i kod njih i nismo se tada razumeli, ali drago mi je što sam pokazao da mogu bez njih. Verovatno me nisu videli kao deo svoje produkcijske kuće.

Izvor: alo.rs