Bliznakinje Slobode i Vojina prvi put u javnosti sa roditeljima: Procenite od koga su Mila i Vera nasledile lepotu (FOTO)

|

Fondacija “Braća Karić” 25. put uručila je nagrade istaknutim ličnostima za najveća dostignuća, a laureati u oblasti kulture i umetnosti su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković. Oni su se na dodeli prestižnog priznanja pojavili u pratnji svoje dece.

Mila i Vera odrastaju daleko od očiju javnosti, a glumački par trudi se da svojim devojčicama obezbedi privatnost i bezbrižno detinjstvo, pa nemamo često priliku da vidimo kako bliznakinje izgledaju. Međutim, ovog puta Sloboda i Vojin napravili su izuzetak te su sa devojčicama došli pod ruku na ovu svečanu ceremoniju.

Za ovu priliku bračni par je izabrao svečane toalete u crnoj boji. Sloboda je nosila haljinu uz telo srednje dužine sa otkrivenim ramenima, dok se Vojin odlučio za elegantno crno odelo.

Devojčice su bile odevene u skladu sa svojim godinama te su ponele moderne haljinice koje su uklopile uz patike i mnogi komentarišu kako su Mila i Vera lepotu nasledile od majke, a Vojin je jednom prilikom istakao da su ćerkice od njega i Slobode “pokupile” najbolje osobine.

“Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama”, ispričao je Vojin ranije za Bazar i dodao:

“Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju”, rekao je ponosni otac svojevremeno.

Izvor: story.rs