Blista u zagrljaju poznatog političara: Tanja Vojtehovski više ne krije ljubav – Objavila zajedničku fotografiju sa njim

|

Tanja Vojtehovski dobro je poznato i mnogima omiljeno TV lice i na uspešnoj karijeri mnogi mogu da joj pozavide. Iako se iz javnosti povukla nakon prestanka emitovanja njene autorske emisije “Život priča”, verni gledaoci je nisu zaboravili, a njen iznenadni nestanak sa malih ekrana još uvek izaziva polemiku.

Privatni život bivše voditeljke takođe je vrlo interesantna tema za medije, pa je najnovija fotografija Tanje Vojtehovski koja je osvanula na društvenim mrežama probudila znatiželju kod poštovalaca njenog lika i dela. Imajući u vidu da svoju intimu Tanja ne izlaže u javnosti, fotografija Tanje Vojtehovski sa poznatim političarem mnoge je iznenadila.

Naime, na popularnom Instagramu ekonomista i generalni sekretar Stranke slobode i pravde, Peđa Mitrović objavio je story u zagrljaju Tanje Vojtehovski koja se u poslednje vreme retko viđa u javnosti. Veoma raspoloženi i sa širokim osmesima pozirali su i to podelili na pomenutoj društvenoj mreži, a u kom svojstvu su njih dvoje, tema je koja je pokrenula mnoštvo komentara.

Izvor: svet-scandal.rs