Bile su najbolje drugarice dok se nije umešao on: Jovana Joksimović prekinula svaki kontakt sa popularnom pevačicom

|

Jovana Joksimović i Aleksandra Radović nekada su bile najbolje drugarice. U vreme njihovog velikog prijateljstva Jovana Joksimović bila je u vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim.

Povod za slavlje kome se tada radovala i Aleksandra bila je veridba Jovane Joksimović. Ali ipak, Jovana je vezu sa tadašnjim direktorom BK televizije prekinula jer joj je srce osvojio sadašnji suprug Željko Joksimović.

Petnestodnevna veridba završena je raskidom, ali javnost je iznenadilo to što je i Aleksandar ubrzo uplovio u novu vezu, ni manje ni više nego sa bliskom drugaricom svoje bivše verenice.

Jovana Joksimović i Aleksandra Radović tada su prekinule svaku komunikaciju, a pevačica Aleksandra Radović ušla je u vezu sa Zeremskim.

Aleksandra je sa Zeremskim dobila ćerku Ninu, ali ipak, posle samo mesec dana od rođenja deteta njihova veza je završena. Aleksandra Radović tada je odlučila da svoj privatni život više nikada neće javno eksponirati, a narušeno prijateljstvo sa Jovanom više se nikada nije obnovilo.

Izvori koji su bliski obema zvezdama kažu da Jovana Aleksandri nije mogla da oprosti što je ušla u vezu baš sa Zeremskim i tako prekršila ženski princip – ne petljati se sa bivšima svojih prijateljica.

Da stvar bude još bizarnija, kruži priča da je baš Aleksandra pevala na žurci povodom Jovanine veridbe sa Zeremskim.

Izvor: story.rs