Bila u braku sa 53 godine starijim, a sada promenila život iz korena: Milijana ima novog dečka – Svi se čude kada čuju gde se zaposlila

|

Kontroverznu rijaliti učesnicu Milijanu Bogdanović publika je upoznala u rijalitiju „Parovi“. Ona je bila udata za pet decenije starijeg Milojka Božića. Nakon njega, bila je u emotivnoj vezi sa pevačem Ivanom Gavrilovićem, a kada je stavila tačku i na taj odnos rešila je da svoj život preokrene na bolje.

Naime, Milijana se povukla iz javnosti i zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

“Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila”, otkriva Milijana, i ističe da je konačno pronašla svoju ljubav.

“Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene”, zaključila je bivša rijaliti učesnica, čiji novi dečko ima 48 godina.

Izvor: espreso.co.rs