Bila je omiljena zvezda „Granda“: Odrekla se svega zbog fudbalera – Evo kako danas izgleda (FOTO)

|

Jedna od učesnica takmičenja “Zvezde Granda”, Silvija Nedeljković svojim glasom i osmehom osvojila je publiku, ali iako je pred njom bila uspešna karijera, ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila je Srbiju.

Ova pevačica takmičila se u trećoj sezoni ovog šou programa, a te 2007. godine je zauzela sedmo mesto u velikom finalu.

Nakon ovog takmičenja Silvija se bavila profesionalno pevanjem, međutim ljubav ju je omela. Udala se za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića, sa kojim se odselila u inostranstvo i ostvarila se u ulozi majke.

Silvija je nekoliko meseci nakon početka veze otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, kada je još uvek radila punom parom.

– Mnoge žrtve moraju da se podnesu, jer su moja i njegova karijera jako zahtevne, ali podržavamo se međusobno. Zasad nam je odnos savršen, često je sa mnom na nastupima. To mi zaista predstavlja veliko zadovoljstvo jer i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila – rekla je ona tada.

Silvija je snimila i duet sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a mnogi su tada za njih govorili da su u vezi, što je ovaj pevački par demantovao rečima da su samo mnogo dobri prijatelji.

Izvor: blic.rs