Bes i neverica: Ana nije mogla da sakrije razočarenje rezultatom glasanja – Hit reakcija kruži internetom (VIDEO)

|

Rano jutros završena je „Zadruga 6“, a ove, verovatno poslednje sezone rijaliti programa, pobedu je odnela Aleksandra Nikolić koja je osvojila nagradu od 50.000 evra, uz unapred ugovorene honorare.

Drugo mesto je zauzela bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić koja nije mogla da sakrije koliko je razočarana činjenicom da joj je pobeda izmakla iz ruku.

Ana je sve vreme bila vidno nervozna i nestrpljivo je iščekivala proglašenje pobednika, nadajući se pobedi, ali prisutna publika je skandirala Aleksandrino ime, što je dodatno uznemirilo Anu. Kada je voditeljka Dušica Jakovljević konačno proglasila pobednicu, na Aninom licu vidno se moglo primetiti razočarenje, neverica i bes što nije došla do pobede.

Inače, ubrzo po ulasku Ane Ćurčić u Zadrugu, kako bi se navodno suočila sa bivšim partnerom Zvezdanom, počele su da kruže priče kako je par unapred osmislio scenario za pobedu. Očigledno, i ako je bilo nekog plana, nije im pošlo za rukom. Zvezdan je diskvalifikovan, a Ana ostaje samo sa ugovorenim honorarom.

Izvor: espreso.co.rs