Beograđanka zaprepašćena cenama krštenja u Hramu Svetog Save: 30.000 dinara kod glavnog oltara, a tek za kriptu – “Biti vernik postaje luksuz”

|

Jedna Beograđanka ostala je zaprepašćena kada je čula da krštenje u Hramu Svetog Save košta 30.000 dinara kod glavnog oltara. Ukoliko neko ovaj obred želi da obavi u kripti Hrama to zadovoljstvo koštalo bi ga 70.000 dinara. Znala je da usluge crkve imaju cenu, ali priznaje da nije očekivala baš toliko visoku.

“Krštenje u Hramu je 30.000 kod glavnog oltara, 70.000 dinara u kripti. Jeftinije je da odete do reke Jordan” požalila se ona na Tviteru.

Kao i uvek kod takvih objava, usledili su brojni komentari Tviteraša, koji u polušaljivom tonu komentarišu cene krštenja u Hramu Svetog Save, pa neki predlažu i druge opcije.

“36.000 dinara je karta do Jerusalima. Povratna”, “Jeftinije je biti ateista”, “Biti vernik postaje luksuz” “U manastiru je džabe”, bili su neki od brojnih komentara ljudi.

Na zvaničnom sajtu Hrama Svetog Save nema istaknutih cena crkvenih usluga, te informacije o cenama krštenja koje je plasirala Beograđanka na svom Tviter profilu nije bilo moguće proveriti.

Izvor: mondo.rs