Baka Prase i Anja Bla se pomirili: Influenserka oduševljena skupim poklonom – “Nadam se da ćemo imati petoro dece”

|

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obnovio je ljubavnu vezu sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatiju kao Anja Bla. Iako je u poslednjih nekoliko meseci njihov odnos bio turbulentar, uspeli su da pronađu zajednički jezik.

Njih dvoje su, kako se vidi po objavama na Instagramu, zajedno dočekali Novu godinu u Amsterdamu.

“Želim da vam Nova godina bude srećna kao i nama”, napisala je Anja uz video na kojem u ponoć ljubi novog-starog dečka. Oni su i prošlu Novu godinu dočekali u Amsterdamu, nakon čega su i raskinuli vezu.

Podsetimo, ovo je drugi put da se oni svađaju i mire. Jednom prilikom izmislili su da su se pomirili kako bi zaradili od broja pregleda na Jutjub kanalu.

Baka Prase je s njom zakazao sastanak o trošku pratilaca, koji su mogli uživo da vide da su on i Anja doterani, uz meze, pili viski od 800 evra, dok je od njihove posete zavisio ishod ove situacije. Nakon duže pauze na Jutjub kanalu Baka Prase je smislio ideju o pomirenju s bivšom devojkom, da bi što više zaradio od toga što fanovima dopušta da uživo gledaju njegovo pomirenje s Anjom.

Njih dvoje su na svakih 250 evra eksirali viski od 800 evra, te ložili ljude da skupe 10.000 evra. Njihov poljubac pomirenja dogodio se već na polovini videa, koji je trajao nekoliko sati, a gledalo ga je preko 90.000 pratilaca. Pre nego što je počeo lajv na Jutjubu Bogdan je uz pomoć njih odabrao i viski koji će da pije s Anjom. Ponudio je dva skupocena pića, jedno od 620 evra, a drugo 800 evra, a pratioci su izglasali viski koji je bio skuplji, te je on taj i kupio.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs