Baka Miloratka osvojila internet: Izgleda kao holivudska lepotica – Evo ko joj je pomogao u tome (FOTO)

|

Gospođa Miloratka, koja ima 86 godina, zahvaljujući novom izgledu opčinila je internet i izazvala je pravo oduševljenje na društvenim mrežama.

Mladi umetnik, Aleksandar Dramićanin, transformisao je svoju baku Miloratku prošle godine u aprilu, te je time celu Srbiju raspametio umećem, pretvorivši je u pravu filmsku lepoticu.

Aleksandar se bavi šminkanjem već 15 godina, a svoje pratioce oduševio je nedavno fotografijom sve bake, uz koju je stavio opis: – Moja Mika.

– Kao što većina žena koje žive na selu, nose maramu, ne farbaju kosu, ne šminkaju se, tako i moja baka. Međutim, ona je osoba koja poseduje veliku unutrašnju i spoljašnju lepotu, pa sam poželeo da učinim nešto lepo za nju i sredim je. Uspeo sam i da je ubedim da to uradim. Kada se pogledala u ogledalo, nakon što sam je našminkao, samo se osmehnula. Nije bila svesna svoje lepote – rekao je Aleksandar.

On već 15 godina uspešno radi u Beogradu, te je fotografije svoje bake podelio sa javnošću, na društvenim mrežama, dok će uramljene portrete sa njenim našminkanim likom upostaviti u svom salonu.

– Jako sam ponosan sam na sve lepe i dobre komentare koji sam dobio nakon objavljivanja bakine slike. Ona je ta koja me najviše inspiriše, pored mnogo drugih žena sa kojima sam sarađivao – kaže Aleksandar.

Osim prelepe frizure i šminke, baka Miloratka imala je svečanu haljinu koju su mnogi primetili, a tu istu haljinu je nosila Anastasija Ražnatović, na snimanju spota za svoju pesmu “Volim te”.

Izvor: kurir.rs