Astrolozi su izdvojili 10 najbitnijih dana u 2022: Veza započeta na ovaj dan biće krunisana brakom

|

Postoje neki dani u novoj godini na koje bi trebalo obratiti posebnu pažnju. Ovo je deset bitnih dana u godini na koje bi trebalo obratiti pažnju.

17. februar
Efekat padajućeg meseca u Devici donosi idealan trenutak za ulazak u ljubavnu vezu. Ako je na ovaj dan započnete, velike su šanse da će biti krunisana brakom.

12. mart
Konjukcija Jupitera i Neptuna donosi nalet kreativne energije i širenje vidika, pa je ovo savršeno vreme da počnete neki samostalni projekat.

28. maj
Ovaj dan je odličan trenutak za rešavanje stvari koje se tiču finansija. Bilo da želite da podignete kredit ili da u nešto uložite veći novac, ovo je idealan dan za to.

13. jun
Izlazak Meseca iz Strelca uspostavlja konačnu realizaciju poslovnih planova. Ako postoji nešto na čemu ste dugo radili i u šta ste uložili veliki trud, ovo je dan kada ćete pobrati rezultate.

25. jul
Mesec je u Lavu, što pogoduje rešavanju stambenog pitanja. Ako ste se premišljali treba li da kupite novi stan ili kuću, ili da se preselite iz jednog mesta u drugo, sada je pravo vreme da donesete konačnu odluku.

24. septembar
Mesec u Devici, dan kada treba okončati sve stare priče koje vam oduzimaju energiju. Ako to ne učinite 24. septembra, dugo ćete se još mučiti sa problemima iz prošlosti.

26. oktobar
Mesec u Škorpiji podseća vas da treba da razmislite o svemu što ste u skorije vreme učinili. Bilo da je reč o poslu ili ljubavi, još jednom se preispitajte da li je to ono što vas ispunjava.

11. novembar
Mesec je u Blizancima, idealan dan za rešavanje vašeg ljubavnog statusa. Mnoge stvari će izaći na videlo, a neke od njih izazvaće kraj vaše veze.

17. decembar
Ovog dana zvezde predviđaju veliki uspeh svakome ko radi u sferi ekonomije i građevine. Iskoristite povoljnu priliku.

25. decembar
Dan kada ćete doživeti nešto što će vam doneti radost kakvu niste osetili čitave godine, a odnosi se na porodicu.

Izvor: hellomagazin.rs