Anita zanemela pred frižiderom sa ribom: “Da oslić košta kao gambori, to nikad nije bilo” – Ovo nije normalno

|

Oslić i gambori, dve potpuno različite ribe. Sada zamislite da čujete da je cena smrznutog oslića 750 dinara, a da su gambori samo 107 dinara skuplji od njega u jednom poznatom marketu.

Upravo to se dogodilo u jednoj prodavnici u Srbiji, a Anita je na društvenoj mreži TikTok snimkom prikazala cene ova dva proizvoda i ostala bez teksta zbog nelogičnosti.

“Šok zbog cena svaki dan, ali da oslić košta isto kao gambori – to nikad nije bilo i ovo, ljudi, nije normalno”, zaključuje Anita.

Oslić, sa svojim cenama koje nezaustavljivo idu prema gore, polako postaje neželjeni rival gamborima, čija je cena nekad bila rezervisana za vodeće na policama morskih plodova.

Ali, postavlja se pitanje gde je nestala pristupačnost oslića, koja je do sada važila za najprodavaniju ribu u periodima posnih slava.

U komentarima na ovu objavu bili su saglasni sa Anitinom reakcijom i pridružili se da oslić košta toliko puno, a kamoli da je cena približna gamborima, kao i da ga ne treba kupovati, kako bi na taj način možda uticali da spuste tu nerealnu cenu.

Sledeći put kada birate između oslića i gambora, razmislite o svom ukusu, ali, najpre, o svom džepu.

Izvor: kurir.rs