“Anita vara Matoru, taj brak će brzo pući”: Bivša Zadrugarka iznela sve u javnost – Jovana će poludeti kad vidi poruke

|

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški u zadnje vreme se povukla iz javnosti ali koristi svaku priliku kako bi prokomentarisala one koji i dalje žive na taj način.

Ovog puta žestoko je udarila na Jovanu i Anitu Tomić. Mina tvrdi da je Anita bila neverna svojoj supruzi budući da se dopisivala sa drugom devojkom.

“Možda sam preterala što sam sebi dala za pravo da iznesem bilo šta. Međutim, ja sam neko ko voli Matoru. Da sam to znala pre nego što je Jovana ušla u rijaliti, ja bih to njoj rekla. Nisam verovala da Anita neke stvari može da uradi. Matora će biti celog života nesrećna, jer ima srce da se svakome otvori”, započela je Mina, pa dodala:

“Matora bude pravi muškarac, džek, Anita je sve dobila: svadbu, Zanzibar… I onda Anita na dan svadbe, pred sam oltar, zove nekoga i kaže: “Ja ne mogu da se udam za nju”. Piše u porukama da se zaljubila u drugu devojku”, istakla je Mina Vrbaški.

“Anita je u pozivu rekla da vrlo dobro zna iz kog je razloga sa Matorom, a to su sigurno finansije. Pravi ogromne greške. I dalje ne zna da li voli žene ili muškarce. Pokušava sebe da ubedi da posle Matore voli žene. Brak će pući vrlo brzo. Kad Matora bude videla poruke od te devojke, poludeće. U pitanju je osoba koja nije poznata javnosti, čak nije ni gradska devojka, nego neko ko mene zna”, otkrila je Mina za “Blic”.

Izvor: alo.rs