Aneli bila u vezi sa jednim od Karleušinih bivših – Osvanula prepiska: “Ja se zabrinuo za tebe” (FOTO)

|

Aneli Ahmić dospela je u fokus medijske pažnje kada je okrivila Staniju Dobrojević da joj je preotela supruga Asmina Durdžića sa kojim ima dete. Kako su balkanski mediji svojevremeno pisali, svojevremeno je javnost drmala afera Aneli i fudbalera Ognjena Vranješa.

U medijima je osvanula prepiska Ahmićeve i fudbalera, koji je tada bio u vezi, a sudeći po porukama koje su njih dvoje razmenjivali, oni su bili više od prijatelja. Starleta iz Dubrovnika, koja već neko vreme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, svojevremeno se i oglasila povodom afere sa Vranješem.

“Nisam osoba koja preko bilo čijeg imena želi doći do naslovnih strana. Zasuta sam porukama brojnih “mačo muškaraca” koji bi se rado uvukli u moje srce. No, ja nisam od onih osoba koja pada na slatkorečive priče o “kulama u oblacima”. Poruke nekih navalentnih osoba objavim na svom Instagram profilu da malo zasmijem one koji me prate”, rekla je Aneli tada, a na pitanje da li je jedan od “smarača” i Vranješ, ili je uspeo da osvoji srce, učesnica “Elite” zagonetno je odgovorila:

“Mene ne interesiraju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zagolica žensko srce. Ja jesam dragulj koji sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cenu bude deo ogrlice kojom bi se bilo ko kitio bez obzira bio slavan ili ne”, rekla je Ahmićeva svojevremeno.

Ovim povodom, ekipa portala ALO, pokušala je da stupi u konakt sa Ognjenom Vranješem na broj poznat redakciji, ali se on nije javljao do objavljivanja teksta, te je javnost za sada uskraćena što se tiče fudbalerove strane priče.

Izvor: alo.rs