Anđelka Prpić otvorila dušu i otkrila ono o čemu je ćutala: “Kolege su mi govorile da je to najveće đubre”

|

Glumica i voditeljka Anđelka Prpić u centru je interesovanja javnosti zbog trudnoće, te veze sa najboljim prijateljem bivšeg muža.

Mnogi su zaboravili njene TV početke, kada je pre 11 godina vodila emisiju “48 sati svadba”.

Anđelka se promenila mnogo od tog perioda, pa danas neguje drugačiji stil, a ne krije da su joj kolege tada govorile da joj ne treba takav angažman, jer je u pitanju, kako su joj pričali, najveće smeće.

– Radila sam emisiju “48 sati svadba”. To sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovale i želele mi dobro, svi su bili protiv toga – rekla je ona jednom prilikom u emisiji Ognjena Amidžića.

– Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu – šta će mi to, to je “treš” (đubre). Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču, kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bih imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram – dodala je tada.

– Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: “Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?”. Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem trume – zaključila je bila.

Izvor: blic.rs