Anđelini roditelji od sramote pobegli iz Herceg Novog: Majci pozlilo kad je čula za trudnoću – Preostaje im samo jedno

|

U prošloj sezoni rijaliti programa Zadruga, mlada crnogorka Anđela Đuričić bila je oličenje poštenja i pravi primer kako devojka treba da se ponaša. Međutim, u ovoj, šestoj sezoni Anđela se promenila iz korena, te je ne prepoznaju i oni koji je znaju iz detinjstva.

Njena porodica u Herceg Novom je očajna i kako Kurir saznaje, njeni roditelji planiraju da dođu u Beograd kako bi je izvukli iz rijalitija.

“Oni jadni od muke i sramote ne izlaze na ulicu. Anđela im je bila ponos i dika u prošloj sezoni, hvalili su se da su ponosni na nju, sećate se na finalu koliko su bili srećni. A sad ih je ukanalila najstrašnije. Nalazili su u početku razna opravdanja za nju, što je i logično, roditelji su, ali sada radi neoprostive stvari”, ispričao je izvor za Kurir i dodao da je Anđelinoj mami najteže palo kada je čula da njena ćerka planira da zadrži bebu ukoliko se ispostavi da je u drugom stanju.

“Mami, kad je to čula, u momentu je pozlilo, a ni tata ne zna šta će sa sobom. Dogovorili su se, da se pokupe, i dođu u Beograd da vide da izbave dete i probaju da je urazume. Sad kad se sete sekiracije što je prošle godine bila nesrećna u ljubavi sa Matejom Matijevićem, dođe im da ga od blata prave. Sad tek ljudi vide šta je problem. A nemoćni su”, zaključuje gore pomenuti izvor.

Izvor: kurir.rs