Anđeli i Zvezdanu obožavaoci kupuju stan od 100.000 evra: Na žiro račun stižu uplate iz inostranstva, a evo i gde žele da ih skuće

|

Učesnici Zadruge 6, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nakon diskvalifikacije iz rijaliti programa ostali su bez novce, pa borave kod Moke Slavnića. Navodno obožavaoci ovog skandaloznog para skupljaju novac kako bi im kupili nekretninu za život u Beogradu.

– Oni mnogo podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, okupili su se sa jednom jedinom idejom, da im taj problem reše – rekao je jedan od njihovih fanova i dodao da među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, pa je ubeđen da će uspeti da prikupe 100.000 evra za jednosoban stan u srpskoj prestonici.

Ako se nastavi ovim tempom, za jedan mesec, najviše dva, obezbedićemo potrebna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpela i izgubila. Iskreno se nadamo da će kada budu svili gnezdo i ne budu zavisili ni od koga, moći da se posvete i planiranju porodice – sigurni su fanovi Slavnića i Đuričićeve.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz “Zadruge” zbog nasilnog ponašanja, te će produkciji morati da plate kaznu od čak 100.000 evra.

Anđela je u rijalitiju nanela Maji Marinković fizičke povrede, pa je Đuričićeva zbog toga morala da napusti “Zadrugu”, dok je Zvezdan polomio sve po kući u naletu besa.

Anđela je imala veliki pik na Maju od kada se dogodila Zvezdanova prevara sa njom, pa je, kako je rekla, samo naplatila za sve što joj je Maja uradila.

– To je najveće poniženje za mene, njegova veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča kako je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču, Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve – izjavila je Anđela.

Izvor: blic.rs