Anđela ima novog dečka: Smuvala opasnog momka iz Budve – Poznato čime se bavi i koliko je stariji od nje

|

Bivša Zadrugarka Anđela Đuričić definitivno je stavila tačku na odnos sa Zvezdanom Slavnićem, a atraktivna Crnogorka navodno već ima novog dečka. Kako navode, Anđela je u emotivnoj vezi sa sedam godina starijim dečkom iz Budve, koji važi za opasnog momka.

“Anđela dugo poznaje tog dečka, on je stariji od nje sedam godina i družio se sa njenim bratom. Momak je iz Budve, ima stanove koje izdaje, iz bogate je porodice, ali važi za opasnog u smislu da izgleda tako i ne da na sebe”, otkrio je izvor Kurira i dodao:

“Video sa Anđelom kad se vratila za Crnu Goru, otišli su na piće, počeli da ćaskaju o svemu, on joj je pružio podršku i rekao joj da ona nema čeka da se stidi, jer se zaljubila i u ljubavi svi greše. Anđeli je prijalo da bude pored njega, pa su posle nekoliko dana već započeli vezu. On je odmah odveo u Hrvatsku na dva dana, kako bi se malo sklonili od svega. Međutim, rekao joj je da ne treba da ide za Beograd još uvek i da pre jeseni ne vidi poentu da dolazi u Srbiju. Čak su pričali o tome da odu u Grčku kako bi se osamili. Njena porodica njega poznaje i mnogo su srećni, bitno im je da se otkačila od Zvezdana”, ispričao je gore pomenuti izvor.

Izvor: kurir.rs