Anđela Đuričić stigla u Crnu Goru: On je dočekao, pa zajedno otišli na raport kod roditelja – Neće im biti dobro kad je vide (FOTO)

|

Učesnica “Zadruge” Anđela Đuričić spakovala je svoje kofere i napustila je Mokin stan u Beogradu. Ona je orputovala kod svojih roditelja u Crnu Goru, ali bez Zvezdana Slavnića.

Kako je rekla, roditelji ne znaju da ona dolazi, tako da će za njih to biti iznenađenje.

– Nisam popila ništa za smirenje, želim da emocije budu baš onakve kakve jeste, a sigurno će biti emotivno. Već nekoliko dana sam planirala, oni ne znaju da dolazim, samo brat zna da dolazim, njih ću da iznenadim. Zvezdan me je ispratio, sve je u redu. Rekao mi je da budem iskrena i da će sve biti okej. Biće oboje strogi, ali je zasluženo. Ja ću da ćutim, želim samo da ih čujem, bilo dobro ili loše. Mislim da neće pokušati da me odvrate od veze sa Zvezdanom, najbitnije im je da sam ja srećna. Imam mnogo obaveza u Beogradu, ne znam kad se vraćam. Najbitnije mi je da sam došla da ih vidim. Njima neće biti dobro kad me budu videli – izjavila je Anđela.

Samo je njen rođeni brat bio u dogovoru sa njom. Čim je sletela na aerodrom u Tivtu, poletela je bratu u zagrljaj, izljubili su se i odmah krenuli ka Đenovićima.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, njenog rođenog brata, za razliku od majke i oca, nije mnogo pogađalo to što je Anđela radila po rijalitiju, niti što je u vezi sa dosta starijim Zvezdanom Slavnićem. On je sasvim normalno živeo, provodio se, izlazio po klubovima i kafićima, nije se krio od komšija niti prijateljma, kao njegovi roditelji.

Izvor: kurir.rs