Anđela Đuričić htela da citira narodnu izreku pa se izblamirala: Evo i kako izgleda sa novim usnama

|

Anđela Đuričić na sve moguće načine pokušava da dospe u centar medijske pažnje, a ovog puta to joj je uspelo slučajno. Naime, ona je, pokušavajući da citira narodnu izreku u jednoj emisiji, izgovorila nešto zbog čega joj se smeju svi.

“Ko se opeče na jogurt, duva i u mleko”, rekla je Anđela Đuričič, a onda su usledili komentari poput: “Bože ova žena ne prestaje da se blamira”, “Devojko uključi logiku malo”, “Posle ovog blama ne može je oprati ni Sava ni Dunav”, “Pa dobro je rekla hahahaha”, “Mene je blam njenog blama”, ređali su se komentari.

Anđela je “Zadruzi” pokazala nasilničko ponašanje zbog kog je diskvalifikovana, pogazila sva moralna načena u koja se klela, zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, a sada pokušava na sve moguće načine da se domogne slave i estrade, pa se blamira na dnevnom novu.

Nedavno je najavila snimanje pesme, a sada je korigovala usne i odmah se pohvalila novim izgledom. Anđeline usne su sada mnogo punije od onih sa početka njene rijaliti karijere, a otok nije u potpunosti spao, a vide se i ubodi od igle.

Izvor: blic.rs