Anastasija i Nemanja u tajnosti posetili sveto mesto: Nakon gubitka bebe odlučili da ovde pronađu mir

|

Anastasija Ražnatović je pre nekoliko dana boravila u tajnosti u manastiru Ostrog. Kako se saznaje od izvora koji se našao na licu mesta, ćerka Cece Ražnatović je u ovu svetinju došla u društvu svog verenika Nemanje, njegovog brata Dragiše i njegove devojke.

Nakon što se vratila iz Španije, Anastasija je nekoliko dana bila u porodičnoj kući na Dedinju, a zatim se sa dečkom uputila u Trebinje, gde su proveli nekoliko dana, kako bi uživali nakon teškog perioda koji je iza njih. Po povratku iz Trebinja rešili su da posete jednu od najvećih svetinja u Crnoj Gori.

– Anastasija je došla u manastir kako bi celivala mošti Sv. Vasilija. Bila je u društvu dečka Nemanje, njegovog brata i još jedne devojke, koja ga je sve vreme grlila. Anastasija se trudila da bude krajnje neprimetna. Ponašala se kao i svi obični vernici. Bila je bez šminke, u teksas jakni. Delovalo je da je dosta smršala, sve ovo loše što joj se dogodilo ostavilo je traga na njoj.

Kad su su susreli sa monahom, on je odmah uradio dve stvari.

– Čim su došli, dežurni monah im je pročitao molitve za zdravlje i spasenje. Zadržali su se neko vreme u Gornjem manastiru, kupovali su neke suvenire i zapalili sveće.

– Anastasija i braća Gudelj nisu želeli da se zna da su bili na Ostrogu, pa nisu objavljivali ni slike sa ovog hodočašća na svojim društvenim mrežama, za razliku od posete Hercegovini, kad su podelili nekoliko fotki.

Međutim, Nemanja i Anastasija su suviše poznati da bi mogli da prođu potpuno nezapaženo u ovom delu sveta.

– Iako se pevačica trudila da bude neprimetna, posetioci manastira su je prepoznali i zamolili za fotografiju. Ona ih nije odbila, iako joj tog dana i nije bilo do slikanja – rekao je izvor.

Podsetimo, Anastasija se u nedelju po podne vratila u Beograd, gde je sa istom ekipom s kojom je posetila i Ostrog viđena na aerodromu nakon odmora u Trebinju.

Izvor: kurir.rs