Ana Radulović se pohvalila besnom mašinom: “Ova bombonica je u mojim rukama” – Izdvojila paprenu sumu za auto

|

Voditeljka Zadruge Ana Radulović, uspela je svojim radom obezbedi novi džip koji vredi 50.000 evra. Toliko je ponosna na tu činjenicu da nije mogla da odoli a da se ne pohvali javno, na društvenoj mreži Instagram.

Ana je uz fotografiju automobila napisala i duži opis, te je objasnila sledeće:

“Prvi put ćete videti duži opis na mom postu, nisam od onih što pričaju da “instagram nije žvot”, a onda nas na istom uče o životu. Instagram je sastavni deo života svih nas koji ga imamo, i zato hoću ovako javno da kažem da sam u poslednje tri godine ostvarila mnogo svojih snova, a danas je upravo još jedan ostvaren.. I to ne bi imalo ovoliku težinu i ne bih bila ovoliko ponosna i srećna da sam svaki, pa i ovaj ostvarila sama, bez ičije pomoći, a često i bez razumevanja i podrške. Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove”, poručila je Ana Radulović uz fotografiju na kojoj pozira pored novog četvorotočkaša.

Inače, Ana Radulović se u poslednje vreme često nalazi na meti kritika zbog određenih fotografija i snimaka za koje mnogi smatraju da su neprimereni. Nedavno je osvanula i vest o njenom navodnom razvodu, što je ona oštro demantovala.

Izvor: espreso.co.rs