Ana Nikolić ispričala sve o bivšem mužu: Više nije mogla da ćuti, otkrila je i da li ima naznake pomirenja (FOTO)

|

Ana Nikolić, poznata pevačica, gostovala je kod voditeljke Snežane Dakić u emisiji, te se osvrnula na brak sa svojim bivšim partnerom, reperom Rastom, ali i na njihovu ćerkicu Taru.

– Udala sam se za Rastu isključivo iz ljubavi, to je bila prava ljubav. Ja sam na drugoj frekvenciji, on i ja smo indigo. Rasta i ja više ličimo duhovno, mentalno nego moj rođeni brat i ja, koji smo odrasli u istoj porodici – rekla je Ana, koja takođe tvrdi da ne bi opet mogla da bude sa Đurićem:

– Više ne verujem u bezuslovnu ljubav između muškarce i žene, jer sam u međuvremenu postala majka. Rasta i ja više ne možemo da budemo ljubavni par, jer ga doživljavam kao nekog daljeg rođaka, neću sad da ispadne da vređam. Takav odnos imamo. On je dobar otac, prijatelj, saradnik, koji je veoma inteligentan. On samo nije bio dobar za muža. Zabavljati se i šaliti se sa nekim nije isto kao živeti sa nekim i deliti život. Kada smo doneli Taru u korpici, ni mesec dana nije prošlo, jednostavno sam shvatila da to tako neće ići.

Ona nam je takođeispričala i da Tara nije trebalo tako da se zove, ali se ona i reper nisu dogovorili na vreme, tačnije pre nego li su izašli pred medije.

-Tata je izašao iz porodilišta, a nismo se dogovorili da se zove Tara. Bilo je veoma glupo da ja kažem da se nismo tako dogovorili, nego drugačije. Izjavio je da liči na njega, a Tara je ustvari moj klon. Moja kuma je htela da se zove Skarlet, ali ne možeš ti to da objasniš čoveku koji je rođen u Prištini- kaže kroz smeh Ana.

– Rekli su mi da nemam nikakve šanse da ostanem prirodnim putem trudna, naročito ne u tim godinama. Bila sam mnogo srećna, Tara je dete napravljeno iz ljubavi i prvog puta. Pobedila sam i medicinu i DNK.

Pevačica je jedno vreme imala problem sa viškom kilograma, ali je uspela a vrati staru kilažu. Otkrila je šta joj je tada davalo snagu.

– Bes prema Rasti naterao me je da smršam. Rekao mi je da mogu da nastupam eventualno u Maksiju. Ženi koja ti je rodila dete kažeš “Vidi na šta ličiš”. Gaziš me pa bi još da me utapkaš, e pa da me utapkaš ne možeš – besna je Ana.

Ona je takođe rekla da ima dugogodišnje traume koje joj je stvorio rođeni brat, koji je bivši sportista.

– Kod njega je sve u tajmingu, osećala sam se kao na vojnoj vežbi. Kada mi kuca na vrata od sobe, a ne može tebi više da je stalo do mog koncerta nego meni, dolazilo mi da skinem sve sa sebe i kažem da nema koncerta. Živela sam u tenziji 25 godina. Moja tolerancija ne postoji- kaže pevačica, koja kaže da je Beograd jedno vreme bio koban po nju:

-Ja sam se odavno vratila sebi, samo što sam mnogo radila na sebi u međuvremenu pa sam malo sebe i nadogradila. Bilo je perioda kada me je, pokvario Beograd, jer dolazim iz manje sredine. Izgubila sam se malo jer su mi bili nametnuti neki drugi sistemi vrednosti kao na primer, želim ljubav, muža i dete, ali preduslov je da je milioner. Dok mi je doktorka objasnila da ljubav nema preduslov, prošlo je godinu dana, a 7 godina sam radila svoju psiho analizu, tako da, pozabavila sam se ja sobom dosta.” – iskrena je Nikolićeva.

Izvor: blic.rs