Ana ni ne sluti šta Zorica krije od nje: Sadašnje najbolje prijateljice bile u vezi sa istim čovekom

|

Iako mnogi smatraju kako pevačica Zorica Marković podržava bivšu nevenčanu suprugu Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić, kako bi se što bolje plasirala kod publike, izvor kaže da je u pitanju nešto sasvim drugo.

Navodno, njih dve su bile u emotivnoj vezi sa istim čovekom, a o tome nisu pričale pred kamerama kako ova informacija ne bi došla do Zvezdana.

Kako gore pomenuti izvor tvrdi, Zorica Marković bila je u vezi sa vlasnikom kafane kojeg je ubrzo ostavila jer su shvatili da je najbolje da ostanu prijatelji, a u nekom neformalnom razgovoru nekoliko meseci kasnije, taj čovek je ispričao Zorici da je imao aferu sa udatom ženom.

Zorica u tom trenutku nije znala o kojoj se ženi radi, ali kako tvrdi izvor za Star, ona je iz Anine priče nakon ulaska u rijaliti shvatila da su bile u vezi sa istim čovekom.

Ana i Zorica, inače su nerazdvojne u rijalitiju. Ćurčićeva se sa prijateljicom savetuje oko svega i otvoreno joj priča o svim detaljima zajedničkog života sa Slavnićem. Dobri poznavaoci rijalitija smatraju da će Zorica u nekom momentu sve prikupljene informacije iskoristiti upravo protiv Ane Ćurčić. Da li će se to obistiniti, ostaje da vidimo.

Izvor: alo.rs