Ana Bekuta u šljokicama od glave do pete: Smršala, pa počela da se oblači kao da joj je trideset godina (FOTO)

|

Tokom 40 godina na estradi stajling Ane Bekute uglavnom je bio za pohvalu. Male modne greške pevačice skoro da niko nije primećivao, jer čak i njih ona je umela da iznese sa stavom i vrlo dostojanstveno. Važila je za osobu sa stilom, uvek odevenom primereno.

Mišljenje modnih stručnjaka što se tiče Ane uvek je bilo pozitivno. Pojedini među njima, stilisti i dizajneri, bili su zaduženi za njene modne izbore u javnosti stoga tu i nije bilo mnogo prostora za kritikovanje.

Višak kilograma Bekuta je dugo prekrivala širokim haljinama i tunikama, a nakon što je primetno smršala uz pomoć posebne dijete i gotovo vratila figuru na staro prepustila se smelijem odevanju i kombinacijama u kojima nismo navikli da je viđamo.

Nakon cvetnih tunika i helanki, Bekuta je nedavno uslikana u zelenim šljaštećim pantalonama i istom sakou, što su mnogi okarakterisali kao odevnu kombinaciju koja ipak ne priliči njenim godinama, koliko god dobro da izgleda.

Da situacija bude gora, pomenuti stajling Ane Bekute nedavno je nosila i njena 30 godina mlađa koleginica Ana Kokić čime su se pomenute spekulacije i kritike na račun novog stila oblačenja potvrdile.

Izvor: story.rs