Ana Bekuta se oglasila prvi put nakon povlačenja iz Zvezda Granda: Obratila se koleginicama i poručila samo jedno

|

Vest da Ana Bekuta Zvezde Granda napušta na neko vreme zaintrigirala je javnost. Nakon što se Ana Bekuta nije pojavila na snimanju “Zvezda Granda“ čelnici Grand produkcije naveli su to da pevačica iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima.

Iz Grand produkcije saopštili su da će pevač Dragan Kojić Keba menjati Anu Bekutu i preuzeti rad sa njenim kandidatima u narednih pet emisija, a razlog za Anino odsustvo nije poznat, ali je previše intimne prirode da bi ga otkrivali u javnosti.

I dok svi sa nestrpljenjem iščekuju da se pevačica oglasi i otkrije šta se to važno u njenom životu dešava pa je poslovne obaveze ostavila po strani, ona je to i učinila.

Naime, Ana je objavila video snimak sa groba Milutina Mrkonjića i pokazala da je mu je odnela raskošan buket. Objavila je i da današnji datum koji je važan za Mrku sa kojim je u ljubavi provela više od decenije.

Bez imalo sujete, kao što samo prave zvezde umeju, Ana je koleginici Dragani Mirković uputila niz hvalospeva povodom dva rasprodata koncerta u Areni.

“Draga moja Gago, u poslednjih četrdeset godina bila si najbolja na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine. Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te održala na samom vrhu”.

Izvor: story.rs