Aljoša Vučković ostavio ovu poznatu pevačicu pred oltarom: Isplivala fotografija sa venčanja koje se nije ni održalo (FOTO)

|

Krajem devedesetih godina, Sonja Mitrović Hani, imala je jako uspešnu muzičku karijeru, a nakon hitova koje je nizalajedan za drugim, kao da je iščezla iz javnog života. Povukla se sa javne scene, kao izvođač, odrednica po kojoj je najprepoznatljivija jeste kao prva žena Željka Mitrovića, sa kojim je ima dvoje dece, ćerku Sandru i sina Aleksandra.

Ovu pevačica, starije generacije pamte najčešće po pesmama “Džip” , “Otkini bejbe” , “Sedam godina” i drugim, ponosna je vlasnica i hita koji se našao na njenom albumu “Kocka od šećera” objavljenom 1996. godine, a reč je o pesmi „Ne dajem te nikome“, za koju je reči napisao Dragan Brajović Braja.

Međutim, ono što je interesantno u vezi spota za tu pesmu jeste to što je u njemu, prva supruga Željka Mitrovića, plavuša atraktivnog izgleda,koja izgleda kao Merilin Monro, slične je frizure i sa prepoznatljivim crvenim ružem u prvom planu, a ono što je interesantno jeste to da je glavnu ulogu tumačio glumac Aljoša Vučković.

On je jedan od najšarmantnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, i miljenik je ženskog dela publike, koji je u to vreme imao pedesetak godina i bio u top formi. Sa Sonjom je za spot snimio kadrove kako, kao tek venčani bračni par izlaze iz crkve, a kako spot odmiče vidimo da se velika ljubav lagano gasi.

Glavni glumci spota nisu nikada pričali o tome kako je taj spot nastao, a Aljoša Vučković nas u svakoj reprizi serije „Bolji život“ podseti na blistave trenutke svoje karijere, koju je naglo prekinula zbog zdravstvenog stanja, ali na svu sreću, posle nekoliko godina borbe uspeo je da se oporav, te se svi nadaju da će se ponovo naći pred svetlima reflektora.

Izvor: story.rs