Albanska pevačica gestom razbesnela Srbe: Sramno reagovala na Novakovu sliku, ali ovakve komentare nije očekivala

|

Albanska pevačica Rita Ora, rodom iz Prištine, koja živi i radi u Londonu, stekla je svetsku popularnost. Rita je ove godine nastupila i kao specijalni gost na muzičkom takmičenju Evrovizija, u Velikoj Britaniji, kada je promovisala novi singl.

Svetski poznata zvezda aktivna je na društvenim mrežama i izgleda se da je publika obožava, ali novim potezom izazvala je gnev naroda.

Rita je juče izdala novi album “Ti i ja”, a kada je poželela da ga ispromoviše, rešila je da pozira ispred bilborda koji najavljuje njeno najnovije ostvarenje.

Iza pevačice su se smenjivale razne reklame, dok nije naišla ona koju je Rita čekala, a jedna od njih bila je reklama sa likom najboljeg tenisera na planeti, Novaka Đokovića.

Kada se pojavila Noletova fotografija, pevačica iz Albanije je pogledala u bilbord, prevrnula očima i odmahnula rukom, a kada je naišla njena slika, ponovo je nabacila osmeh na lice.

Čini se da je sve bilo u šali, ali su ljudi u komentarima odmah burno reagovali:

“Nole je kralj”, “Jedan je Nole”, “Prvo Nole pa sve drugo”, samo su neki od komentara koji su pisali ljudi, te se čini da je njena objava naišla na potpuno drugačije reakcije od onih koje je očekivala.

Izvor: telegraf.rs