“Ako ima neka žena bilo gde u svetu sa kojom sam bio, neka se javi”: Bojanić sumnja da ima vanbračno dete – Radićemo DNK

|

Folk pevač Miloš Bojanić, kojeg smo svojevremeno gledali u rijalitijima Farma, Dvor i Zadruga, jednom prilikom je otkrio da je u Americi, pre mnogo godina, prevario suprugu s dvadeset godina mlađom ženom.

Pre par godina je u jednom intervjuu komentarisao priče da ima vanbračno dete i poručio da će ga odmah priznati.

“Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete”, poručio je Bojanić svojevremeno Informeru i otkrio da ne može da se seti detalja neverstva:

“Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete. Da imam vanbračnog sina, odmah bih ga priznao. Ma iste sekunde bih to uradio”, rekao je pevač koji ima dva sina, a jedan od njih je Mikica Bojanić, aktuelni učesnik Zadruge 6.

Ovaj gest svakako je za poštovanje. Isto je učinio i Bojanićev kolega Marinko Rokvić, priznavši vanbračnog sina, dok su Miroslav Ilić i Dragan Kojić Keba ne baš tako svetli primeri. Kebina bivša partnerka se izborila za prava svoje ćerke, dok bivša partnerka Miroslava Ilića i dalje vodi sudski postupak sa pevačem.

Izvor: mondo.rs