Aco Pejović o devojčici kojoj je spasao život pre 10 godina: “Puno mi je srce bilo, suze su mi krenule kad sam je video”

|

Folk pevač Aco Pejović trenutno je na festivalu u Guči, u okviru Predsaborskih dana. Pevač se pre izlaska na binu, u razgovoru sa medijima, osvrnuo na brojne teme na domaćoj sceni, a spomenuo je i devojčicu Almiru kojoj je pre deset godina spasao život.

Nju su organizatori koncerta doveli kao iznenađenje Pejoviću. Kada ju je video pevač nije mogao da veruje. Čvrsto ju je zagrlio, podigao, a onda joj je poljubio ruku. Almira je imala samo 4 meseca kada je nju i njenu porodicu posetio Aco Pejović. Njoj je tada bila potrebna operacija debelog creva za koju je pevač uplatio novac.

Pomenuta devojčica se pojavila kao iznenađenje na jednom njegovom koncertu, koji je tom prilikom prekinut, a pevač se sada osvrnuo i na taj događaj.

“Suze su mi krenule kad su me podsetili šta je bilo i kako je bilo i nju kad sam video onako srećnu, dete jedno zdravo, lepo, kao lutka je. Ja imam troje dece i svaki roditelj razume ovo o čemu pričam. Puno mi je srce bilo te večeri. Hvala Bogu što je to sve tako ispalo. Što je ispalo kako treba, hvala Bogu, a ne meni”, ispričao je Pejović.

Pevač se dotakao i Nikole Jokića koji je nedavno bio i na njegovom nastupu.

“Nikolu nema ko od nas ne voli. Ponos nas Srba, cele Srbije i celog regiona. On je dečko ko poštuje svakog i sve, šmeker je moram da priznam, videli smo se te večeri, razmenili par rečenica, sjajan lik, jedno divno stvorenje i vrhunski sportista. Uživao sam ja te večeri jer je atmosfera bila vrhunska”, zaključio je Pejović.

Izvor: telegraf.rs