Aca Sofronijević otkrio prave razloge raskida sa Sanjom Ćulibrk: Objasnio kakvu devojku sada traži

|

Čuveni harmonikaš Aca Sofronijević nedavno je raskinuo veridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a tada nije želeo da komentariše informaciju. Međutim, nakon što se medijska prašina slegla, rešio je da progovori o razlozima rastanka.

Harmonikaš je istakao da im je bilo lepo dok su bili zajedno, ali da su naišli na prepreke koje nažalost nisu mogli zajedno da prevaziđu:

“Mislim da nije teško, nama je bilo super dok je trajalo, ali došli smo do jedne tačke posle koje nismo mogli da nastavimo dalje. Posle nekog vremena nastanu razlike koje nisu mogle da se pomire, morali smo to da prekinemo, žao mi je, život ide dalje i mislim da je tako bolje i za jedno i za drugo”, ispričao je Sofra.

Harmonikaš je sada slobodan, te je progovorio i o novoj ljubavi. Kako kaže, nije mu bitno da li će mu sledeća devojka biti javna ili anonimna ličnost.

“Ma ne, nije mi važno, bitno je kako se poklopimo i da se poštuje i moje vreme i njeno vreme i da imamo neke zajedničke puteve”, skroman je Sofronijević, a mi verujemo da će harmonikaš konačno naći devojku kakvu zaslužuje.

Izvor: svet-scandal.rs