Aca Sofronijević konačno pokazao devojku: Nova ljubav harmonikaša je zgodna doktorka (FOTO)

|

Naš najpoznatiji harmonikaš Aleksandar Sofornijević već neko vreme uživa u ljubavi sa devojkom koju vešto krije od radoznalih očiju javnosti, a sada je ipak neočekivano objavio jedan romantični momenat.

Iako se o Acinoj devojci zna samo da je doktorka, i da su nešto više od sedam meseci u vezi Sofra je napokon objavio zajedničke slike, tačnije „video kolaž“, a emotivne pesme koje su upotpunile ceo snimak ukazuju jasno da se radi o osobi koja je osvojila srce harmonikaša. I dok je uz prvu pesmu „Al’ je lep ovaj svet“ jasno da oboje uživaju, druga numera je eksplicitnog naslova: „Ti si moj“.

Sofra se trudi na sve načine da sačuva svoju privatnost od očiju javnosti, a emotivne snimke objavljuje vrlo retko i to nikada ne otkrivajući sve do detalja.

On je o ljubavi nedavno govorio za Grand:

“Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo”; rekao je ranije Sofronijević.

Harmonikaš je nedavno progovorio i o ženidbi, ali i kako reaguje na udvaranja kada je zauzet.

“Neću još da se ženim. Imam devojku, ali zašto bih pričao o tome… To je moja stvar. Prilaze mi i dalje, ali ja lepo kažem: Da, zauzet sam”, ispričao je muzičar.

Izvor: kurir.rs