Naša poznata voditeljka upoznala muža preko interneta: Napustila je Srbiju, promenila ime, a evo kako danas živi

|

Naša poznata voditeljka Lidija Skrinjik-Arćeri odselila se iz Srbije, ako biste hteli da je potražite na društvenim mrežama, teško da ćete uspeti, jer je promenila i ime.

Naime, Lidija je otišla iz Srbije kada se udala za grofa u a promenila je i ime na društvenim mrežema i zove se Gianluigi E Lidija Archieri. Ona je jednom prilikom rekla kako se rodila ljubav između nje i italijanskog grofa, koji joj je i muž sada.

Ona je diplomirala italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

– U moje vreme nije bilo “Fejsbuka”, ali je istina da smo se upoznali putem interneta. Bio je to neki čet, ne znam tačno koji, jer sam želela da komuniciram sa nekim na italijanskom jeziku. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku -kazala je Lidija i nastavila:

– Moj suprug ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Slatki su skroz i super se slažu. Nakon tri i po godina odlučili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije bilo potrebno jer oboje imamo brak iza sebe, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se ipak na taj korak.

Voditeljka sa suprugom Đanluiđijem Arćerijem živi u vili u Italiji, a iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Dariju (27) i sina Matiju (18).

Izvor: blic.rs