40 dana bez Mihe: Arijana se slomila pred svima kada je videla jedan detalj – Majka Viktorija neutešna

|

Danas se navršava 40 dana od preranog odlaska legende fudbala Siniše Mihajlovića. Vest su preneli svi mediji širom Evrope uz slike spomenika podignutom sportskom velikanu.

Tim povodom okupila se čitava porodica. Najpre su se skupila sva Sinišina deca, a iz Novog Sada u Rim došla je i majka bivšeg fudbalera, Viktorija. Njeno prisustvo mnogo znači snaji, pa i unukama i unucima koji ne kriju da “babu”, kako inače Viktoriju Mihajlović zovu, prosto obožavaju.

Večna kuća legendarnog fudbalera nalazi se na groblju Verano. Na mestu koje je Napoleon podigao za svoje pale vojnike održan je četrdesetodnevni pomen. “Volimo te”, piše pored memorijalne ploče koju čuva mali plišani lav.

Za porodicu nema utehe, ali malo je lakše kada su svi na okupu. Posle praznika, koje su prvi put obeležili bez Siniše, u posetu im je iz Novog Sada stigla Sinišina majka Viktorija. Kako je Virdžinija otkrila na Instagramu zovu je jednostavno “baba”. Svi su joj se obradovali, a ona im je pripremila sarme koje su okupile celu porodicu za trpezom.

Međutim, pored tužnih, u porodici Mihajlović ovih dana ima i lepih trenutaka, a radost im je priredila najmlađa Violante. Naime, Virdžinija, Sinišina mlađa ćerka, na Instagramu se pohvalila da je mala Violante prohodala. Devojčica, koja je u oktobru proslavila prvi rođendan, načinila je prve korake baš ovih dana kada su svi na okupu.

Izvor: hellomagazin.rs