Dolazila i molila da bude jeftinije – Saša Vidić izvređao pevačicu: “Ona je jedna seljanka, prosta, nema joj pomoći”

|

Kreator Saša Vidić, koji je bez dlake na jeziku komentarisao izgled javnih ličnosti na estradi, sada je ponovo potkačio Adreanu Čekić s kojom se sukobio pre par godina. Povod za netrpeljivost između kreatora i pevačice počela je zbog njene izjave od pre nekoliko godina “da on vređa ljude koji su ga hranili”.

Pevačica je u jednom intervjuu nedavno istakla da je Vidiću oprostila sve uvrede, jer je naučila da ih ne prima k srcu.

“Ja nisam bila prisna s njim, lepo me je oblačio, bilo je i promašaja nekad, ali nije sve do njega, bilo je i do mene. Imao je on lepe rezultate dok je bio normalan. Automatski znam da je osoba koja nije zadovoljna sobom bučna. To kažem iz ličnog iskustva”, ispričala je Andreana, a Vidić joj nije ostao dužan:

“Laže da smo bili saradnici. Dolazila mi je u atelje svako jutro, dramila i molila da bude jeftinije. Nebitna je ona, više ne postoji. Ona mene nije ma1tretirala dok smo radili, mogla je samo da smrdi više ili manje. Kaže da me je stavila u treću fioku, da li ona ima tri fioke u mozgu. Ona je jedna seljanka, prosta. Šta ću ti ja, ženo, što su te držali zatvorenu u hladnom skladištu u hipermarketu? Bila si toliko gadna da su te ostavili tamo čisto da te drže. Ajde, bre, ćuti i vrati se tako odakle si potekla”, rekao je Vidić i dodao da “njoj pomoći nema”.

“Ona je lice operisala, udala se, a onda ju je muž bacio u đubre i idemo dalje. Zašto Andreana više ne nosi perike u Dubaiju? Mnoge velike zvezde su oporavile svoju kosu i više ne moraju da nose perike, Andreana mora i dalje jer je gadna i jer nosi perike. Svaka budala sada uživa u Dubiju. Ona nema para da bude u nekom ekstra skupom hotelu”, zaključio je modni kreator Saša Vidić koji je poznat po svom britkom jeziku.

Izvor: mondo.rs