Zoran i Indi ponovo “uhvaćeni” zajedno – Sastaju se noću, uvek na istom mestu: “Neodoljiva je u svakom smislu”

|

Pevačica Indi Aradinović i Zoran Marijanović, čiju vezu je Kurir razotkrio, ne razdvajaju se. Zajedno su i poslovno i privatno. Nakon što su dobili informaciju da novopečeni par svako veće vredno radi u jednom studiju, ekipa Kurira se uputila na lokaciju.

Tačno u 21 čas Indi i Zoran su došli u muzički studio da preslušavaju nove pesme koje zajedničkim snagama pripremaju, kako bi se pevačica u velikom stilu vratila na estradu. I jedno i drugo su se iznenadili ugledavši ekipu Kurira.

“Otkud vi? Dobro došli! Imate dobre izvore čim ste saznali kad dolazimo. Najbolja muzika se stvara u večernjim časovima”, rekla je Indi, a Zoran je priznao:

“Nisam vas očekivao, ali drago mi je da vidite šta spremamo”, dodao je Marjanović koji je bio iznenađen.

Ispred studija ih je dočekao prijatelj Bojan, s kojim par radi na novom projektu. Indi je odmah ušla u gluvu sobu i počela da peva, dok je Zoran uživao gledajući je i slušajući.

“Ovakava energija i harizma se retko viđa na estradi. Indi je neodoljiva u svakom smislu. Lepo peva, jos bolje izgleda i čekamo samo pravi trenutak da ljudima pokazemo nove pesme”, rekao je kompozitor.

Iako još uvek ne žele javno da priznaju da su zajedno, emocija koja vlada među njima se oseća u vazduhu. Zoran je pustio nove melodije koje sprema za svoju devojku, dok je Indi oduševljeno preslušavala po ko zna koji put.

“Što više slušam, sve mi je bolje. Zoran je maher u svom poslu. Ne mogu da docekam da sve objavim. Saradnja sa njim mi je uvek donosila dobru energiju i sigurna sam da ce tako biti i ovaj put”, poručila je Indi Aradinović.

Izvor: kurir.rs