“Zlatko je rekao policiji da sam ga gurnula, u bolnici nas gledali kao Indijance”: Hit izjava Nade Topčagić nakon nezgode njenog muža

|

Pevačica Nada Topčagić trenutno boravi sa svojim suprugom na Tari, ali umesto da uživaju u odmoru u svojoj vikendici, oni obilaze bolnice, jer se njenom suprugu Zlatku dogodila strašna nezgoda kada je pao i zdrobio zglob desne ruke.

Iz redakcije lista Alo! kontaktirali su pevačicu kako bi saznali više detalja o ovoj nezgodi, a Nada je dala sledeću izjavu:

“Stigli smo na Taru kasno, oko 10 uveče i Zlatko je krenuo da otvori kapiju, iako sam ga upozoravala na led, nastavio je po svom i desilo se šta se desilo, zdrobio je zglob desne ruke”, započela je Nada priču za Alo!, pa nastavila:

“Odmah smo se javili u dežurnu službu u Bajinoj Bašti gde je snimio zglob i gde su ustanovili da je povreda ozbiljna i da treba da idemo u Užice ili Beograd, ali to u tom trenutku meni nije bila opcija, jer ja nisam htela. Gledali su nas kao Indijance. Policajci su došli po protokolu i u tom trenutku je Zlatko izjavio da sam ga gurnula, nisam mogla da verujem šta slušam, ali mislim da su policajci videli sa kim imaju posla”, priča pevačica, koja priznaje da im ni povreda nije pokvarila odmor:

“Dok smo čekali ne pregled slikala sam Zlatkovu ruku i poslala čuvenom ortopedu sa VMA- a koji je odmah rekao da će morati da se operiše, ali da on trenutno nije u Srbiji. Mi smo i dalje na Tari, već pet dana od povrede, ali kada se vratimo u Beograd verovatno ću tražiti ortopeda koji je operisao Deu Đurđević. Povreda je ozbiljna i jasno je da će morati da operiše ruku”, kaže Nada, koja je potom otkrila da se još uvek nisu javili u policiji kako bi dali izjavu:

“Trebali smo da se pojavimo u PU Užice pre dva dana, ali još uvek nismo, jer mene smaraju gužve i čekanje”, poručila je na kraju Nada Topčagić.

Izvor: alo.rs