Živi u vili od 2,5 miliona evra, ima kuću na Kipru, ali malo ko zna za ovu nekretninu: Ovako izgleda Cecin stan u Bečićima

|

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vlasnica je nekoliko nekretnina. I dok je dobro poznato da živi u vili kod “Marakane”, koja je procenjena na dva i po miliona evra, da ima ogromnu kuću na Kipru od 400 kvadrata, manje se zna da ima i stan u Crnoj Gori. Međutim, u taj stan u poslednje vreme ne stiže da ode.

I dok Ceca i članovi njene porodice rado i često posećuju vilu u mondenskom kiparskom mestu Aja Napa, Ceca u stan u Bečićima koji je blizu poznatog hotela, retko odlazi. Osim nje, sada u taj stan retko odlaze i članovi njene porodice koji su nekada često tamo boravili.

Sudeći po fotografijama na Instagramu, nekada je tu najčešće boravila Anastasija, dok nije započela emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom sa kojim se nedavno i venčala.

Kao što se vidi sa malobrojnih fotografija, stan na moru opremljen je minimalistički, u svetlim tonovima. U prvom planu su visoki prozori, spušten plafon i mermerne pločice na podu.

Anastasijina omiljena prostorija za poziranje u ovom stanu je prostrani dnevni boravak. Osim udobne ugaone garniture svoje mesto pronašla je i otmena sofa, idealna za opuštanje ispred televizora.

Izvor: kurir.rs