Žika se i pre razvoda odomaćio u Jeleninom stanu na dva nivoa: Stilski nameštaj, braon tonovi i kutak za psa (FOTO)

|

Kada se razveo od prve žene, Zoran Živanović, poznatiji kao Žika Zana doselio se u Jelenin stan u centru grada. Kako je svojevremeno otkrila njegova bivša supruga, mnogo pre potpisivanja brakorazvodne papirologije, Žika je tamo preneo sve svoje stvari i odomaćio se.

Budući da Jelena i Žika odbijaju sa javnošću da dele svoju intimu, veruje se da je Jelenin devojački stan još uvek njihovo gnezdo. Mnogo puta za proteklih dvadeset godina Jelena i Žika bili su tema tabloida stoga im se ne sme zameriti što u svoj dom ne puštaju svakoga.

Fotografije na kojima je dom Jelene i Žike Zane mogu se naći samo na Instagram profilu pevačice ali tek pokoji ćošak, deo kreveta ili pak ormara, a njenim pratiocima posebno su zanimljive stepenice koje vode na drugi sprat Jeleninog stana.

Supružnici su sa ukusom opremili svoj kutak. U stanu preovlađuju braon nijanse stilskog nameštaja, zidovi su svetli, a nije tajna da imaju i kućnog ljubimca kojem je sve prilagođeno. Reč je o predivnom psu maltezeru, koji im svakodnevno mami osmeh na lice.

Svi se pitaju da li Zoranove ćerke posećuju oca, nažalost i to je tema o kojoj se mnogo za javnost ne govori. Žika rado na svom profilu objavljuje fotografije sa ćerkama ali bez Jelene. Nesklad u porodici još uvek, po svoj prilici, postoji a da li će se to ikada rešiti, pokazaće vreme.

Izvor: story.rs