Zemunci “uhapsili” pedofila, a Jelena je glavni heroj akcije: “Grizao me kao pas” – Savladala ga i javila inspektorima

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić jutros je u okviru “Jutra sa dušom” na televiziji Pink ugostila Jelenu Stanković koja ovih dana važi za glavnog heroja Zemuna.

“U Zemunskom parku “Jelovac” se sve dešavalo… To je dečko koji je pridošlica, novi je u kraju… Niko ne zna za njega. U razgovoru sa prijateljima, i od mokje drugarice ćerke sam saznao da ju je napao. I njene dve drugarice. Imali smo taj neki turnir, gde je on sa svojim psom bio tu oko parka… On je spopadao tri devojčice… One su sedele na klupicama, a taj deo nije baš pristupačan. On je sedeo na klupici, otkopčao farmerke i radio šta je radio…”, rekla je Jelena na početku ispovesti.

Jedna devojčica je za to vreme pričala telefonom sa majkom i kada je sve to videla, rekla je “Mama!” kada ju je on pojurio, i psovao, dodala je gošća.

“Ja sam posle nekoliko dana izašla sa drugarom, i snimili smo ga, videli smo da je nepoznat… Ja sam prišla, pas se mazio sa mnom. Pitala sam ga “Jesi ti onaj što vadi onu stvar na našu decu?” i on je potomn pobegao”, rekla je Jelena.

Nakon toga, otišli su i prijavili ga u policiji.

“Klincima sam rekla da mi jave ako ga vide, da ću odmah da dođem. Ja sam posle toga imala susret sa njim, ugrizao me je čovek, i krenuo da me udara… Ja sam uspela da ga savladam, i javila sam inspektorima gde smo šta smo”, navela je hrabra Jelena i dodala:

“Ja se nisam obazirala na to što me ujeo, pucao me je adrenalin. Grizao me kao pas”, dodala je Jelena.

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je dana 30.05.2024. godine saslušan uhapšeni N.Dž. (34) zbog izvršenja krivičnog dela Polno uznemiravanje na štetu maloletnih lica. Okrivljeni je u protvpravnim radnjama zatečen od strane građana koji su pristupili građanskom hapšenju i događaj odmah prijavili policiji.

U saradnji sa policijskim službenicima PS Zemun preduzeta je dokazna radnja prepoznavanja okrivljenog od strane oštećenih, a pred javnim tužiocem okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela.

Budući da je u pitanju lice koje je ranije krivično osuđeno, te da je veštak psihijatar dao svoje mišljenje da postoji opasnost da okrivljeni ponovi izvršenje istog krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treće osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

Okrivljeni je u protvpravnim radnjama zatečen od strane građana koji su pristupili građanskom hapšenju i događaj odmah prijavili policiji.

U saradnji sa policijskim službenicima PS Zemun preduzeta je dokazna radnja prepoznavanja okrivljenog od strane oštećenih, a pred javnim tužiocem okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela.

S obzirom na to da je u pitanju lice koje je ranije krivično osuđeno, te da je veštak psihijatar dao svoje mišljenje da postoji opasnost da okrivljeni ponovi izvršenje istog krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treće osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

Izvor: pink.rs