Željko ostao bez zeta milijardera: Mitrović jasan po pitanju ćerkinog bivšeg – Snimak je rekao sve (VIDEO)

|

Kristina Mitrović, ćerka čelnika Pinka Željka Mitrovića, do nedavno je bila u vezi sa Ilijom, navodno jednim od najmlađih milijardera na svetu. Upoznali su se na studijama u Londonu, gde on ima svoju firmu i gotovo svakodnevno objavljivali detalje lagodnog života. Budući da su bili u vereničkom statusu, svi su očekivali skori brak, ali umesto toga usledio je raskid.

Doskorašnji verenici obrisali su sve zajedničke fotografije na Instagramu, a Kristina je juče kratko poručila: „Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim“.

Kako su ranije pisali mediji, Ilija je, dok je bio u vezi sa Kristinom bio rado viđen gost u porodici Mitrović. Željko je čak jednom prilikom objavio VIDEO snimak sa Ilijom na kome su obojica u zanosu igre i dobrog raspoloženja, a kakvo mišljenje Mitrović ima o Iliji može da se zaključiti i na osnovu reči
koje je napisao ispod videa.

“Kao i u ovoj svetskoj političkoj situaciji, jedan zet mi je Amerikanac, a jedan Rus, ali samo Srbija zna da igra”, u šaljivom stilu napisao je tada Željko Mitrović.

Izvor: hellomagazin.rs