Zdravko Čolić održao koncert na dan žalosti: Narod ga “razapeo” – U odbranu stala poznata pevačica

|

Zdravko Čolić održao je dugo najavljivani koncert u Oslu 6. maja, kada je inače u Srbiji bio dan žalosti. Na društvenim mrežama javnost ga je žestoko osudila jer nije kao i sve njegove kolege, otkazao nastup.

Iako se pevač o ovome nije zvanično oglasio, polemika na Tviteru privukla je veliku pažnju i njegovih kolega, pa je Seka Aleksić stala u Čolinu odbranu.

Zbog dve nezapamćene tragedije skoro svi pevači otkazali svoje nastupe, čak i one van granica Srbije, te se Čolić našao na stubu srama zbog situacije usled stravičnih događaja.

Zdravko je navodno pevao pred punom dvoranom u Oslu tokom trodnevne žalosti, čime nije prekršio ništa, ali mu iz moralnih razloga zameraju ovaj potez.

“Koncert na dan žalosti”, “Eto vam ‘veliki’ Čola, “Bruka i sramota”…ređali su se komentari osude, a onda se oglasila Seka Aleksić i kolegi pružila podršku:

“Ne bih upšte zalazila u razloge. Nebitno odakle je neko, gde živi i šta radi. Ovde morate da shvatite da je i do organizatora, a ne samo do Zdravka. Mene su pitali da li dolazim, i moja volja je bila slobodna da ne želim, klub je svakako radio. Sigurna sam da je Zdravku bilo teško”, poručila je pevačica na Tviteru.

Izvor: 24sedam.rs