Zavirite u raskošnu vilu Zdravka Čolića: Una i Lara pokazale svaki kutak njihovog doma (FOTO)

|

Legendarni pevač svih vremena, Zdravko Čolić, decenijama je držao medije daleko od svoje porodice. Čola živi u velelepnom naselju sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i mlađom Larom. Njihova vila je okružena zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište.

Luksuzna vila bila je misterija, sve dok pevačeve ćerke Una i Lara nisu dovoljno porasle i otkrile skoro svaki kutak. One često objavljuju svoje fotografije na društvenim mrežama, pa smo mogli da vidimo delimično kako izgleda unutrašnjost njihovog porodičnog doma, koji je sve ostavio bez daha.

Osim uobičajenih slika u kupatilskom ogledalu, Čoline ćerke često poziraju u dnevnoj sobi, gde veliki deo prostora zauzima siva garnitura modernog dizajna, sa kojom su se odlično uklopile sive zavese na prozorima duž celog zida.

Drvenarija je u braon boji, kao i stepenice koje vode na sprat.

Vila Zdravka Čolića, ušuškana je u mirnom delu Košutnjaka, a do ulazne kapije se može doći tek kada se prođe rampa koja je postavljena kao mera bezbednosti, jer u tom kraju žive mnoge strane diplomate.

Ranijih godina se pisalo da je Zdravko ovu vilu platio 850.000 evra. Osim što mu pruža mir od gradske gužve, taj kraj mu potpuni odgovara i zbog mnogobrojnih staza za trčanje i vežbanje.

Izvor: hellomagazin.rs